ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 • Πανίκος Νικολαίδης

  Ο Πανίκος Νικολαίδης έχει πολυετή πείρα σε περιβαλλοντικά θέματα στην Κύπρο και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατέχει την άδεια Επαγγελματία Μηχανικού (Licensed Professional Engineer) στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Είναι Πολιτικός Μηχανικός (B.Eng. in Civil Engineering) με ειδίκευση Μηχανικού Περιβάλλοντος (M.Eng. in Environmental Engineering). Είναι διαπιστευμένος Σύμβουλος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και διατελεί μέλος αρκετών επαγγελματικών οργανώσεων (USA Water Pollution Control Federation, American Society of Civil Engineers, Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Σύνδεσμο Επιστημόνων και Μηχανικών Περιβάλλοντος Κύπρου). Επιπρόσθετα από τις εμπειρίες του ως Διευθυντής της Εταιρείας Νικολαίδης και Συνεργάτες, έχει εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για πέντε χρόνια και διετέλεσε συνεργάτης σε διάφορες άλλες κυπριακές εταιρείες στα θέματα που άπτονται της ειδικότητας του. Έχει συντονίσει και λάβει μέρος στην εκπόνηση πολυάριθμων μελετών, σχεδιασμό, επίβλεψη κατασκευαστικών έργων και γενικά εφαρμογές συστημάτων προστασίας του περιβάλλοντος.

  Ρένα Ξάνθου

  Η Ρένα Ξάνθου έχει πολυετή πείρα σε περιβαλλοντικά θέματα στην Κύπρο. Είναι Πολιτικός Μηχανικός (B.Eng. in Civil Engineering) με ειδίκευση Μηχανικού Περιβάλλοντος (M.Eng. in Environmental Engineering). Έχει συντονίσει και λάβει μέρος στην εκπόνηση πολυάριθμων μελετών (ΜΕΕΠ, ΣΕΠΕ, ΠΕΕΠ, IPPC κ.α), σχεδιασμό, επίβλεψη κατασκευαστικών έργων και γενικά σε εφαρμογές συστημάτων προστασίας του περιβάλλοντος. Από το 1998 έως και το 2015 εργοδοτήθηκε ως μόνιμο στέλεχος της εταιρείας Π. Νικολαϊδης & Συνεργάτες και από τη θέση που κατείχε είχε επιβλέψει την εκπόνηση πολυάριθμων Μελετών και συμμετείχε σε ερευνητικά έργα σχετικά με την ειδικότητα της.

  Πάρης Μάρκου

  Ο Πάρης Μάρκου είναι εξωτερικός συνεργάτης βιολόγος/οικολόγος με πτυχίο ΒSc του Kingston University του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρει υπηρεσίες σε θέματα βιολογίας/οικολογίας και υποστηρίζει όλες τις μελέτες που εκπονούνται από την Εταιρεία Νικολαίδης και Συνεργάτες στα συγκεκριμένα θέματα.

  Αμαλία Παπαιωάννου

  Η Αμαλία Παπαιωάννου κατέχει πτυχίο ως Σύμβουλος Περιβάλλοντος, και μεταπτυχιακό ως λειτουργός Ασφάλειας & Υγείας και είναι εγκεκριμένη Σύμβουλος Εκωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας & Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ). Υποστηρίζει όλες τις μελέτες που αφορούν θέματα της ειδικότητας της.

  Βασιλεία Κοκότση

  Η Βασιλεία Κοκότση κατέχει πτυχίο ΒΑ Αrchitecture και Professional Diploma in Architecture. Προσφέρει Υπηρεσίες στα θέματα της ειδικότητας της, με έμφαση στην ετοιμασία κατασκευαστικών σχεδίων για τεχνικά και οικοδομικά έργα.

  Νικόλας Νικολαίδης

  Ο Νικόλας Νικολαίδης κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού. Προσφέρει υπηρεσίες στα θέματα τις ειδικότητας του με έμφαση την εκπόνηση στατικών και υδραυλικών μελετών και σχεδιασμό οικοδομικών και τεχνικών έργων.

  Γεωργία Κερασοβίτη

  Η Γεωργία Κερασοβίτη κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακό στην Προστασία του Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Προσφέρει υπηρεσίες στα θέματα της ειδικότητας της με έμφαση στην εκπόνηση μελετών προστασίας του περιβάλλοντος και σχεδιασμό οικοδομικών και τεχνικών έργων.

   

  Άννα Στυλιανού

  Η Άννα Στυλιανού κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού / Επιμετρητή Ποσοτήτων. Προσφέρει Υπηρεσίες στα θέματα της ειδικότητας της.

  Ανδρέας Ζήνωνος

  Ο Ανδρέας Ζήνωνος είναι Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με HND.Eng, BSc.Eng & MSc. Manufacturing Διπλώματα, είναι Παροχέας Εξωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας & Πρόληψης Επαγγελματικών Κινδύνων ΕΞΥΠΠ, και Σύμβουλος Α&Υ στην εργασία. Προσφέρει Υπηρεσίες στα θέματα της ειδικότητας του.

  Δημήτρης Πατσαλοσαββής

  Ο Δημήτρης Πατσαλοσαββής κατέχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού. Προσφέρει υπηρεσίες της ειδικότητας του με έμφαση την Μελέτη και Επίβλεψη κατασκευαστικών έργων.

  Νίκος Μαυροψής

  Ο Νίκος Μαυροψής έχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού. Προσφέρει υπηρεσίες της ειδικότητας του με έμφαση την διαχείριση συμβολαίων.

  Παναγιώτης Γερολέμου

  Ο Παναγιώτης Γερολέμου έχει πτυχίο Πολτικού Μηχανικού και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Προσφέρει υπηρεσίες της ειδικότητας του.

  Χαρούλα Χριστοδουλίδου

  Η Χαρούλα Χριστοδουλίδου είναι υπεύθυνη για την προετοιμασία των προσφορών και διαχειρίζεται όλα τα θέματα εύρυθμης λειτουργίας του γραφείου.

  Λοιπό Προσωπικό

  Η Εταιρεία εργοδοτεί με ετήσια συμβόλαια (σε πλήρες ωράριο εργασίας) ένα αριθμό επιστημόνων και μηχανικών. Επιπλέον, συνεργάζεται με πλήθος εξωτερικών συνεργατών από Κύπρο και εξωτερικό (Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, Τοπογράφοι, Πολεοδόμοι, Επιμετρητές Ποσοτήτων, Νομικοί, κ.α.

 

Νικολαΐδης & Συνεργάτες

ΜΕΝΟΥ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 • Προβολές: 13277